Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van 6 Juni 2013

31 reacties

 1. Matige wind zaterdag over de hele Noordzee. Het gaat in ieder geval niet compleet flat zijn. Later volgende week lijkt dat wel het geval te zijn.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm37021744.jpg[/img]

 2. MV2 was maar ‘zo-zo’.

  Ik lag er van 6.30 tot 8.00 (=LW) in wat natuurlijk heerlijk wakker worden is. Maar veel kracht/ hoogte zat er nog niet in. Prima longboardable overigens als je op de achterste banken gaat liggen. Ik heb op mn minimal een handjevol ritjes gemaakt van een metertje of 20 a 30.

  Was een beetje windchop maar als je meer richting P2 gaat neemt die af. Lijn zat er best aardig in. Alleen energie miste het nog een beetje. Misschien beter als het hoogwater wordt?

  Al met al iets minder dan verwacht maar een heerlijk nat pak gehaald en een paar geinige ritjes dus mij hoor je niet klagen. 😉

  PS het was druk: we lagen met z’n 3-en!

 3. Zuid en ook Noord was zonet en is nog steeds zo te zien op de cams zeer matig..ook met longboard. gelukkig schijnt de zon en kan je ook skaten
  maar die sms service met schev van 13:00-15:00 lijkt ook niet echt te kloppen..

 4. @tobias,

  je zegt dat vanavond de golfhoogte al weer afneemt. denk je dat het rond 19uur nog wel te doen is met een fish? of is dat al te laat?
  Dank

 5. @tHe bOdhi,

  Wat is een epic spot in belgie?
  misschien het proberen waard dit weekend!

 6. wijk tussen 10.en 13 was niet veel af en toe een longboard golfje maar meer ook niet wel weer heerlijk weer 3/2 aan en geen cap/en handschoenen

 7. naar het schijnt loopt de reefbreak in De Haan elke zaterdag van 10u-12u altijd zéér lekker 🙂

  Epic spots in Belgïe zijn er niet, daarvoor is onze kust te saai. Check

  http://www.wannasurf.com

 8. @Bart Bij een vrij krachtige noordoosterwind is het goed surfbaar in Heist, rechts van de muur van Zeebrugge.

 9. Katwijk do-able rond 14.00u af en toe redelijke holle bakken door side-shore. Later rommeliger met aantrekkende wind iets meer onshore.

  Voor KBS liep het lekker, nadat de stroming omkeerde met de windrichting mee (en dus afgaand) minder.

  Nonetheless altijd de moeite waard. En de oude baas die me een parkeerticket gaf tot morgenochtend 10:07u (nadat twee parker-o-meters op rij kapot bleken): Bedankt!!!

 10. Oh en hoewel een tijdje geleden alweer geript van surfline wilde ik deze toch delen:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/EatShit.jpg[/img]

 11. Vanmiddag genoten in Zandvoort (14:00 – 18:00). Zeker geen cleane golfen maar heuphoog en voldoende kracht om weg te komen met m’n 6’5. Qua golven: okee maar die zon… 🙂 Stoked!!

 12. Van 1900 tot zonsondergang op lvs noordwijk. Was rommelig en soms net aan heup maar toch nog leuk malibu’en. Wel bijzonder, rond een uur of negen was het even een half uurtje oid een heel stuk beter in lijn dan de rest van de avond. Uit t niets veel meer lijn en cleanere hogere sets. Terwijl t toch de hele avond aardige side/onshore was. En nondeju was een kwallen ja!

 13. grappig, wat voor de een shit is< is voor de ander da shit. Zal wel altijd zo blijven