Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van dinsdag 25 Juni 2013

78 reacties

 1. Lagedruk komt donderdag gewoon weer terug de Noordzee op zetten. Hou je vast!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/d2013-06-25_08-53-53.jpg[/img]

 2. heb al spiepijn van de laatste 2 dagen, moet ik er al weer in.. JEEJTE!

 3. tenk insmeren met amandel olie of balsum helpt echt ben je er zo van af gewoon cap booties cloves alles aan trekken nergens last van kan ook door zee water komen heb ik ook vaak spierpijn gesurft hebt

 4. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/naamloos.JPG[/img]

  We testen een nieuwe videoplayer.
  Vooral feedback van android users is zeer welkom!

 5. scheveningen van 6 tot 8 dikke crap en veel wind, wel een nat pak gehaald, dus topsessie 🙂

 6. Webcam: werkt niet op mn samsung,wel een ouwetje,alleen rederij trip doet t bij mij..

 7. Noord voornamelijk kleine en niet krachtig met weinig lijn.. prima voor SUP en andere bakbeesten maar met je shortboardje mag je blij zijn met 1 max twee turns..

 8. Hij doet het goed hoor. Ik wil alleen al die surfers daar weg hebben 🙂
  En kunnen jullie ook altijd goede golven op die webcam doen?

 9. Zeewebcam doet het nu helemaal top op m’n iPad! Bleef daarvoor altijd hangen en was traag dus houden deze player! 🙂

 10. @zeewebcamscheveningen: Doet ’t prima op m’n Galaxy S3, Android 4.1.2, zowel standaardbrowser als Chrome. Loopt wel ’n half minuutje achter tov PC-versie, maar dat mag de pret niet drukken!

  Vanavond maar ff spetteren in Noordwijk!

 11. Van 11 tot 2 in langeveld gelegen, als de sets binnekwamen was het heerlijk met een paar mooie wandjes. 3 bank liep erg mooi met veel power. En de zeehond was weer van de partij.

  STOKED!!!

 12. @zeewebcam
  op mijn sony xperia Z werkt het goed !
  dat miste ik, een andere cam dan webcam trip [ook op android te zien, scheveningenlive niet, wel foto’s, mijn stem hebben jullie…

  wat ik zelf nog als extra zou willen is dat ik zelf iets kan uitvergroten, niet dat jullie kiezen waar de cam heengaat.

 13. Lekker longboard daggie schevenoord,keizerstraat… setjes best mooi 1m+
  Na 12.000 uur..

 14. Kunnen jullie die andere speler niet gebruiken? Deze is echt veel slechter (op de laptop). Op android zal ie het wel doen nu, maar heb liever goed beeld op de laptop.

 15. Vanmorgen tussen 7 en 8 op wijk lomp hoge bakken gepakt (head high).
  Beetje wind en er kon wel nog gesupt worden maar er was niet veel lijn.
  Leuk ook om nog bekende (Nick) van vakantie tegen te komen op dat vroege uur.

 16. @zeewebcam

  Doet het goed op LG Nexus 4, Android 4.2.2
  Ideaal trouwens een goede webcam voor op android, Thanks!

  En vanochtend was lekker, ik lag bij die lefthander op de foto van 9 tot 11. Ziet er nu wel beter uit met hoogtij.

 17. LVS…. Van 17:15-19:30…. Mooie golven maar er had wat meer hoogte in mogen zitten , toch een aantal goeie korte ritten gehad!

 18. Kijk!!! Af en toe kan het dus gewoon nog!!! Eerst alleen op de Zuid (15:30-18:45) en toen na een halfuur kak-golven ineens constante rechters van 1m+ (gemeten aan de voorkant) lekker begonnen te lopen naast het havenhoofd kwamen twee bekenden (ik noem ff geen namen want misschien waren ze wel even naar de tandarts of zoiets) precies op tijd voor het mooiere werk. Lekker met z’n 3en de golven gedeeld en gejuigd (wel gewapend met longboards) Was een top sessie! En gezellig! Hoe later het werd hoe drukker en naarmate het tij hoger werd, werd er door een paar enkele experts lekker geshortboard. Dan natuurlijk de zon niet vergeten (wel de zonnebrand) Dat het water stonk en erg vies was vergeet ik ff. Dat merk ik morgen dan voor de zoveelste keer uiteraard op de pot! Maar misschien ook niet…

 19. Was vanochtend half 6 in het water mooie golven best hoog prima te doen met shortboard. Ze waren mooi clean en er zijn best lange ritjes gemaakt.

 20. Vanavond half 6 tot kwart over 7 op Domburg. Ik was net op tijd om nog iets van de fijne golfjes mee te pakken 🙂 Daarna erin gebleven voor de zon en de lichte deining 😉 In mn zomerpak. Puur genieten

 21. La nord 15.30-19.00 heel erg lekker en setjes 1 m+ soms!
  Op naar more……….

 22. Wat een TOP sessie op de Zuid tussen 19.30 en 21.30! Lekkere lijntjes, zon op het gezichtje en stoked as can be! Morgen vast spierpijn na drie dagen achter elkaar nat pak sinds forever, maar meer dan waard! 🙂

 23. Gisteren domburg 16-19u. Absolute topsessie!! Heup tot uitschieters shouderhoog, zonnetje en goeie lange ritten op men longboard! Met komen van laagtij ging de hoogte en fut er snel uit…

 24. Gister tussen 17 tot 20 uur goede sessie in bergen aan zee gehad. hele lekkere rittjes gemaakt. af en toe zaten er zeker schouderhoogte golfen tussen en nog glassy/clean ook. En de zon scheen. Samengevat: top sessie! Hopen dat donderdag net zo wordt.

 25. Wat een cadeautje!
  Gisteravond 2uurtjes gepeddeld op Zandvoort. Wat een onverwachts genoegen. Bij start (rond half 7) was het erg fijn surfen, klein dipje en eind begon ook een bankje verder naar buiten te werken. Wat een feest!

  Zo, die moest ik even kwijt.

 26. Scheveningen zuid was purrrfect
  Heerlijke lange ritjes op de lange plank. Stoked!
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/zuid.jpg[/img]

 27. Top middag & avond op Zandvoort gehad! van 15:45 tot 17:00 en daarna van 20:00 tot 21:45. Weinig wind weing stroming en af en toe een “meaty” golf en genoeg power om mn 8,5 SUP er lekker tegenaan te gooien! Begin van de avond liepen ze nog over de bank en zakten ze in, daarna met afgaand tij veel meer kracht en iets steiler. Eindelijk het summer night surf gevoel!

 28. Dan zie je al die leuke berichten en dan realiseer je je dat je school ben-_-
  Geniet er van!

 29. Maasvlakte dinsdag tussen 11 en 14u.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/momentopname_004.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/momentopname_006-001.jpg[/img]

 30. [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6f/Anefo_911-5114_Opening_nieuw.jpg/800px-Anefo_911-5114_Opening_nieuw.jpg[/img]

 31. er is altijd te surfen…
  en tegelijk;
  het is nu bijna flat!…

  dus check een cam of rij naar zee

 32. is altijd wat te surfen maar als je aleen een fiets hebt kom je niet ver ik surf nu 15 jaar maar dan kom je vaak toch vaak dingen tegen ontrent vervoer van boards wijk aan zee nemen ze je board weer niet mee bus een keer vroeger gedaan moest hele stuk lopen naar noordpier ook geen gedoe uur heen en trug domburg zelfde probleem dorp zit heb wel zhon beugel voor de fiets maar ook uur trappen en trug ben al keer in frankrijk de trien uitgegooid surfboard konden niet mee altijd gedoe met die boards heb al wat meegemaakt leuk dat surfen woon regio amsterdam hebben meer surfers dit probleem en buitenland nog groter probleem als je met board aankomt dat heb ik nu weer dat probleem met surfen

 33. @TJ: Goed gevonden!
  @Kees: Fijne plaatjes! Strakke controle over je moves en heerlijke golven (valt niet mee om zonder nat pak al die blije berichten van de laatste twee dagen te lezen…).

 34. Gisterochtend was het best leuk in Noordwijk, over het algemeen slappe golven maar af en toe zat er een wat krachtigere tussen, zo krachtig dat het me lukte voor de eerste x jawel:) backside down the(korte) line te surfen, yeeehaaa! Zo. Dan weten jullie dat ook weer! hahaha!
  Tjuus!! 😉

 35. @ TJ

  Hahahahahaha!!! Ooohww hahaahahaah heee

  Zoo de tranen lopen over m’n wangen van het lachen! Heerlijk! Super bedankt!

  Klessik!!!

 36. @Girus Ik vind het gewoon mooi dat die Kees ondanks de wat vaak lacherige toon hier over het SUPPEN profi looking foto’s en video’s post. Als dat slijmen is, so be it.

 37. Ik ga 8 juli een weekje naar la Palma.
  Nu weet ik dat dit niet het geschikte moment is om heen te gaan voor het surfen. Surfen staat dan ook voor een keer niet op de eerste plaats (huwelijksreis) , maar heeft het wel zin om een board mee te nemen?
  Iemand?

 38. En ik vind het ook erg fijn dat je het een beetje voor Kees opneemt tussen al die stoere surfers hier.

  Ik ben het helemaal met je eens! De foto’s van Dave zijn weer nice!!! Dat heeft niks met slijmen te maken!

  Ik zie trouwens ook bij niemand op de foto’s zo’n suffe go-pro zitten….Deze surfers zijn gewoon lekker hun ding gaan doen en toevallig kwam Dave met z’n camera! Ik moet er niet aan denken om elke keer na het surfen ook nog eens al die go-pro shots te moeten bekijken maar ik ben dan natuurlijk ook erg lelijk.
  Lijkt me zo zonde van de tijd…..Maar ja…ieder z’n ding…
  Leven en laten leven!

 39. Tof dat surfers en fotografen hun (beste) beelden delen!

  Bij 2e blik fascineerde de 1e foto van Kees me. Bizarre vertekening door groothoeklens en hoek van het board/de camera. Gaat me dan vooral over de andere supper die stiekem in de linkerbovenhoek hangt. Net een miniatuurtje.

  P.S.
  @Girus: ik heb op mijn nieuwe plankjes nog geen GoPro-mount. anders had je best een keer een golfje mogen pakken met GoPro. Had je het beste filmpje mogen houden -en- hoef je niet te zeggen of je het stiekem toch best leuk vond/vind om jezelf in actie te zien.

 40. La palma heeft echt hele goede golven, alleen zijn ze wel allemaal rif, en niet al te diep (en moeilijk te vinden). Dus het zijn wel golven voor gevordenden. Er is 1 break die wat mellower is, als het niet te hoog is, maar weet alleen even niet de naam ervan

 41. @ TJ, Hahahahaaaaa…….. Natuurlijk moet ik hier ook om lachen, geniaal!

  Maar lachen jullie ook maar lekker, ik ben inmiddels een oude man (39) die een stok nodig heeft om te surfen, maar ik surf tenminste en ik heb er lol in! En ik hoop jullie ook!

 42. Haha fijn dat jij het kunt waarderen Kees, het is totaal niet als belediging bedoeld (gewoon rekensommetje: roeispaan+staan op het water=gondel 😉 ). Over 15 jaar hoop ik er net zo bij de staan en stoked te blijven, respect!

 43. Er wordt hier naar mijn idee nu wel te lang geluld over go-pro’s en suppen….
  Wordt een beetje tuttig allemaal…

  @ Kees Ik ben 41 voel me ook best oud maar daar geef ik pas aan toe als ik in m’n kissie lig : )

  @1e foto van Kees

  Ja die eerste foto……echt prachtig!!! Ik zou ‘m inzenden voor de zilveren camera!

  Ik vind het super leuk om mezelf terug te zien op foto’s van fotografen zoals daar zijn Dave van der Sar, Wilco van der Veer (nu ff niet want op vacance), Gert Jan de Koning en Melchior van Nigtevecht enz. Het lijkt me alleen niks om mezelf vanuit die hoek te zien en maar lijpo bewegen terwijl de camera op de neus van je plank staat. Ik vind dat neigen naar narcisme en daar hou ik niet zo van…Jij wel blijkbaar met al je go-pro “mount’s” op al je plankjes die ik overigens niet van je wil lenen want ik heb zelf al planken te veel. Bekijk jezelf is van je betere kant…zet al die mounts lekker op je tail!