Nuttige surfweer info:

Donderdag 28 mei

29 reacties

 1. yep de cam van Aloha maakt mij ook niet vrolijker…

  Duik mijn mandje maar weer in….

  Kut!

 2. ’t zonnetje schijnt, er is deining volgens actuele waterdata.. ik ga zo maar eens een wijk of een zandvoort uitchecken hoewel ik van de webcam nog NIET vrolijk wordt.. longboardskateboard gaat mee iig

 3. @ dudeski: Zowel de cam van Trip op Noord en Scheveningenlive beachcam 1 laten niet veel interessants zien…mushy, geen hoogte, niets rijdbaars…ligt niemand in.

 4. Eindelijk heeft de gemeente ingegrepen: na het zien van de webcambeelden van een paar dagen geleden ( zie Neptunes’ quiz : hoeveel mensen liggen er in het water op de Noord) is de bouw van F.A.S.T. gelijk begonnen. Tja, al die Leute moeten toch ook ergens kunnen internetten en slapen….

  http://www.fastthehague.com

 5. @ koek: Vermenigvuldig het aantal te plaatsen zeecontainers maal 4 ( = aantal slaapplekken). Tel daar 12 internetcomputers bij op ( je moet toch de surf kunnen checken zonder helemaal naar t strand te lopen) en dan heb je het juiste antwoord.
  Toch…?

 6. ?????????
  Bedoelde de quizvraag.
  Zat zelf aan 73 te denken. Maar wordt nu zeker nog drukker daar?

 7. 73 ?! en dat was laat op de avond nog in de dagen mei, dan hebben we nog niet de dagen op een zaterdag, zondag, zonnetje 20+ graden, 1,5m afnemede cleane restswell , lichte offshore wind…

  dan kan het makkelijk het dubbele zijn wat op noord ligt.

  Trouwens Neptunes; dit jaar is er een afname in zonneactiviteit, verwacht je een afname in hele goede dagen? En overal een milde atmosfeer en dus minder dagen surf in 2009?!

  We treden nu juni in en voorgaande jaren was eind april en de maand mei, vrij constant, met vrij goede dagen en zelfs classic days. vergeleken met vorig jaar zit ik meer achter me pc forecasts te checken dan dat ik in het water lig.

 8. @ koek: je hebt die mensen dus echt serieus zitten tellen. Damn, en ik dacht nog wel dat IK niks beters te doen had….

 9. forcast voor de noord: weinig golven en veel zeekoeien. Ik zeg: blijf er lekker weg.
  dan kan ik tenminste gewoon lekker op m’n fietsie erheen, rustig surfen zonder zoals vd week 10 bijna doodervaringen omdat als je terugpeddelt 12 man op dezelfde golf indropt en recht op je afkomt.
  @ FAST: HAHAHAHAHAHAHA!!!!

 10. niet te geloven wat een kutplan is dat. maar wel weer grappig dat dit er zonder enige vorm van overleg doorheen wordt gemept. niemand zit erop te wachten: toch komt het er! democratie holladiee…
  en als het dan helemaal is opgezet moet het na 2 jaar weer weg. dat dan weer wel. dan moet iedereen weer ophoeren omdat er dure huizen worden gebouwd.
  politiek.
  ik hou drvan.

 11. @maarten

  Sinds wanneer beslist het volk of een bedrijf wordt opgericht? Ouwe socialist.

 12. Sinds wanneer beslist het volk of een bedrijf wordt opgericht? Ouwe socialist 😉

 13. Ik leef trouwens wel mee met de Haagse surfers. De noordpier wordt alleen nog surfbaar tussen december en maart. Overigens is Wijk ook nogal druk in de zomer. Ik zeg fonds oprichten voor nieuwe strekdammen of kunstmatige riffen! Krijgen we een soort Hossegor.

 14. @ Festivado… wat is het bankrekeningnr…?

  Gdvdmm wil golven nu…..!!! Anders morgen…

 15. Dit weekend naar texel! Weet iemand of de swell doorkomt met NO of ligt vlieland in de weg?