Nuttige surfweer info:

Donderdag 14 mei

24 reacties

 1. maareh hoe zit het dan met Frankijk volgende week, Neptunus,
  Bretagne bijvoorbeeld?

  Beetje dat je mijn vorige vraag uit je eigen forum hebt verwijderd.
  Stond toch niet echt iets vervelends in, just a question.

 2. In het zuiden waait het idd niet en ook alleen maar uit die windrichting. Toch wordt er wel degelijk NO-swell aangemaakt. Zie de swellkaartjes van FNMOC. Door die ZW wind zal het in het zuiden misschien ook eerder de ochtend zijn met de beste papieren dan de avond. Wat dat betreft hebben we geluk met het getij. Twee x hoog water overdag.

  [img]http://farm3.static.flickr.com/2023/3528677319_b953599ba1.jpg[/img]

 3. Noord-Holland geeft zat ochtend de beste papieren weg..
  golf hoogte van 1.6 m, 6 sec en windkracht 4 vanuit het zuiden.

  Ben benieuwd! hoop dat we wel wat opvangen..

 4. Neptunus, enig idee wat er mis is met de gegevens van MSW voor Zandvoort? De laatste tijd 1-1,5m meer dan Scheef en Wijk. Lijkt me zeer onwaarschijnlijk..
  Tnx.

 5. Vrijdag zal er volgens mij niets toekomen in Zeeland & Belgie… En zaterdag dan helemaal niet.

 6. @ silversurfer: Echt niet Maarten, Zandvoort is de BOM! Altijd een meter hoger dan de rest van NL, dat komt door de uberrelaxte vibe die daar hangt. Doordat iedereen zo aardig is tergen elkaar in het water, gunt moeder natuur ons net dat metertje extra….

 7. @ silversurfer: Volgens mij wordt hij voor wijk gewoon niet meer bijgehouden, ik heb de afgelopen maand continu hetzelfde gezien op msw voor wijk

 8. Hey Chantal,
  Ok, lets spread the word: IEDEREEN NAAR ZANDVOORT!!!
  😉

  Rest: bedankt voor de info.. en idd surfweer checken is easy, maar ben gek op 2nds opinions..

 9. Sorry die was dus van my en niet van Anonymus (want die surft helemaal niet)..

 10. Dinsdagavond was het met een mannetje of 30 in het water zelfs druk te noemen op het Zandvoortse strand…maar het was dan ook wel uitzonderlijk goed.
  Maar….wat de boer niet kent eet íe niet, dus met die drukte zal het wel meevallen als je ook kan uitwijken naar het immer hippe Wijk en Scheef.

 11. @ Harm

  Met een beetje stroming (wat niet ongebruikelijk is in Zandvoort) lig je sowieso bij Wijk of Scheveningen. Alleen dan moet je dan nog terug zien te komen.

 12. @ Chantal: mmm apart, dinsdag van 1930-2130 op de zuid met een mannetje of 15-20 (verspreid over 100m) vond ik het alles behalve druk… En voor NL belachelijk goed, clean en headhigh barrels.

  Maar we komen binnekort naar Sändveurt (vr)..
  😉 (hoop niet iedereen trouwens).

 13. @ henk: inderdaad Henk, zo is het. De stroming is normaal gezien nog veeeel erger, je hebt denk ik nog geluk gehad. Het is een ware verschrikking op Zandvoort. Gelukkig is Wijk en Scheef er nog.
  Spread the word….

 14. @Tobias: wordt het nog wat morgen ochtend in ZH? heb je een idee wat ik kan verwachten als ik om 5:30 naar de cams zal kijken?
  mzl!

 15. 20:00 Cleane mini shore break ins Zandvoort am See, maar voor de rest the same aLs de pols van een overgedozede partyganger zomers ins bloemendaal am see beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep
  Zandvoort was wel toppie dinsdag zeg!! En wat een druk gepeddel inderdaad, de peakjes daarentegen lagen voor het oprapen…
  Waar zijn die lows dammit!?!

 16. @Harrie,
  Bretagne ziet er voor dinsdag en woensdag wel goed uit. De eerste dagen van de week nog (te) veel wind. Na woensdag gaat de swell er uit en is het niet meer dan kniehoog.