Surfweer sms

Surfcondities zijn iedere dag anders. Wat doet het getij, op welke spots is het goed surfen en waar juist niet? Wanneer is het echt de moeite waard en wordt er een alert wordt gegeven? Dat zijn de vragen die worden beantwoord met deze berichtenservice. Of je nu beginner bent of pro, Surfweer.nl biedt de ultieme dienst die je zal helpen meer te surfen. Voor de dagelijkse berichtjes zijn er een aantal voordelige maandblokken zoals 25,- voor 4 maanden en  42,50 voor 7 maanden. Het meest voordelige is 12 maanden voor 72,–  want dan heb je er een heel jaar geen omkijken meer naar. De premium 1008 dienst (alleen de alerts) is altijd gratis en automatisch inbegrepen bij de maandblokken en het jaar.

Aanmelden doe je door een van de voorgestelde bedragen, of enkel 6,50 voor een eerste proefmaand, over te schrijven naar Iban  NL09RABO0155226568 op naam van Waves Unlimited. Vermeld je gsm nummer in de omschrijving en eventueel of je het bericht liever per whatsapp wilt ontvangen. Wel noodzakelijk is dat het 06 nummer waar de whatsappjes vandaan komen, te weten +31653477587, is opgeslagen als contact in je toestel.

Een aansluiting kan ook worden geregeld via betaling per Ideal. Omdat er daarbij geen omschrijving mogelijk is moet het gewenste telefoonnummer achteraf even worden doorgegeven aan +31653477587  via app of sms. Mailen kan natuurlijk ook:  [email protected]  De linkjes om te betalen zijn een heel jaar , zeven maanden of 4 maanden of de eenmalige proef 1 maand.

Foto Jan Bijl

In België is de dienst alleen beschikbaar in de vorm van een whatsapp bericht. Aanmelden gaat exact hetzelfde in zijn werk als hierboven beschreven met de benodigde bic code RABONL2U.

Wil je echter enkel zeer sporadisch een alert ontvangen op de momenten dat de golven goed zijn? SMS dan GO SURF AAN naar 1008 (alleen mogelijk voor +31 nummers). Je ontvangt soms drie weken niets en dan ineens drie dagen achtereen wel een bericht. De ontvangen alerts kosten 0,90 cent en worden verrekend via je telefoon-abonnement. Heb je al de gewone dagelijkse berichtendienst? Dan moet je hiervoor niet apart aanmelden. Je ontvangt deze textjes reeds gratis in het gewone bericht! Wil je afmelden? Sms GO SURF STOP aan nr 1008.
 

 

 
____________________________________________________________