#artofshaping # de deelnemers!

Dit zijn de gelukkige winnaars die een blank en shape-kit krijgen en mogen meedoen aan de O’Neill shape off 2017. Vanwege de springvloed aan aanmeldingen hebben we het aantal blanks uitgebreid van tien naar zestien! Zie hieronder. Staat jouw naam of post er bij? Mail dan even naar [email protected] met je contactgegevens (tel.nummer, voor- & achternaam en e-mail). Hou ook even de 17e januari vrij voor verdere uitleg bij O’Neill in Warmond. Je kan dan ook meteen de blank, resin en finboxes ophalen!

  Ad Haasnoot

  Milan Bijl

  Dave Hoog

  Matthijs Mostert

  Koen Knevel

  Alexander Alders

  Max Goethijn

  Wouter Struyf

  Steve Grossen

  Michiel Braak

  Bart de Rooij

  Alexander & Eric

  Olaf de Vries

  Otto Brons

Een foto die door otto_brons is geplaatst op

  Anna Oosterling

  Frederik Valgaeren

De wintertijd is de perfecte periode om na te denken over waar je volgend seizoen de branding mee in wil gaan. Een egg, fish, hp shortboard of mini-simmons? Samen met O’Neill organiseren we deze winter een shape off, waar jij de kans krijgt om je eigen board te maken. Bijzondere planken en mooie shapes is iets wat we vaak op video’s zien uit Australië, California en Hawaï. Een handgemaakt surfboard was de enige manier om een surfplank in je bezit te krijgen in de beginjaren van het surfen. O’Neill en surfweer gaan met deze shape off terug naar die roots en organiseren the #artofshaping waarbij de huis tuin en keuken shapers in Nederland en België het tegen elkaar opnemen.

Bouw jij al een tijd je eigen surfplank? Of bouw je veel dingen en wil je eens een echte mooie plank maken van een goede blank? Post voor 24 december 2016 een foto of een video op Instagram of Facebook met de twee hashtags #surfweer en #artofshaping en je doet automatisch mee. Uiteraard mag je jezelf ook per e-mail opgeven via surfweer.nl zolang je maar minimaal 18 jaar bent en in Nederland of België woont.

Op 30 december kiezen wij de 10 kandidaten die een board mogen bouwen. Van O’Neill krijg je een complete shaping kit met een blank van 6’6 ft, 10m doek, finboxes en epoxyhars. Voor de rest ben je vrij om te maken wat je wilt! Je hebt natuurlijk wel een ruimte / schuurtje nodig om te werken met dit koude weer. Graag zien we tijdens dit werk een paar foto’s of korte video’s langskomen op instagram / surfweer on dezelfde hashtag #artofshaping. O’Neill stuurt ook eenmalig een professionele cameraman langs die bij alle kandidaten ergens gedurende het traject komt filmen.

Half april, wanneer het strandseizoen weer begint, organiseert O’Neill een feestje waar de 10 planken worden gepresenteerd. Het publiek mag on- en offline stemmen op het leukste en/of beste board. De winnaar krijgt een trip voor 2 personen aangeboden naar Zuid Frankrijk. Hij of zij gaat met een van de internationale O’Neill teamriders een edit schieten van het surfen op het winnende board!